De Wildwest Show Groep "Never Say Die" is opgericht in 2004 door Freddie Bakker. De groep is ontstaan uit de tijd dat een deel van de groep shows gaf in een atractiepark. Op een gegeven moment besloot men daar dat de show niet meer in het concept paste. Dit was niet alleen voor de leden van de groep een flinke domper, ook het publiek was zwaar teleurgesteld. Iets wat hen dicht aan het hart lag en veel plezier gaf, werd hen ineens ontnomen. Na eerst een tijdje wat inlichtingen en informatie te hebben verzameld, maakte Freddie Bakker de definitieve stap en de Wildwest Show Groep "Never Say Die" was een feit.

De verhalen voor de shows worden door de groep zelf geschreven en uitgewerkt. Ook het bouwen van de coulissen en het bedenken van special effects en de diverse stunts worden door de groep zelf gedaan. Door een goede en sterke onderlinge band met zijn cowboys en cowgirls lukt het Freddie elk jaar weer een daverende show vol spanning en spektakel te verzorgen. Hij is blij dat het hem gelukt is om een hecht team te vormen met zijn oude collega's maar, waar ook nieuw talent de kans krijgt om zijn/haar kunnen te laten zien.

De showgroep heeft sinds enkele jaren de beschikking over een eigen locatie in Rheezerveen waar een mooi openlucht westerntheater is gebouwd, compleet met alle voorzieningen om het publiek van een geweldige, amderhalf uur durende show, te laten genieten. Vanuit de showgroep willen we zeggen; "Aan ons zal het niet liggen, dus komt dat zien"!
Wij verzorgen elk jaar weer mooie westernshows vol humor en avontuur voor jou!
Bedenk goed, de naam van de groep:

"Never Say Die" staat voor: "Geef Nooit Op!"

Je moet het een keer meegemaakt hebben.

Het is een openlucht voorstelling dus......
Een paraplu meenemen kan geen kwaad.
Er is volop gratis parkeer gelegenheid

wigwamwigwam