Opperhoofd Wahe Tanka

heet jullie van harte welkom in

Vanaf de Elfde Wijk nr. 40 te Rheezerveen tussen Hardenberg en Slagharen ontvangt hij je graag voor een openlucht spektakel waarbij jongens en meisjes, jong en oud, kunnen genieten van een wervelende live wildwest show met echte cowboys, paarden, pistolen, gevechten en special effects. Wahé Tanka is één van de weinige opperhoofden die nog in de buurt van Gold Creek City leven. Vroeger was hij leider van een zeer grote stam indianen. Door de tijden heen viel de stam uit elkaar en bleef Wahé Tanka achter in dit western dorpje. Hij vind het geweldig om jullie te ontvangen. Loop naar hem toe, kijk hem aan en geef hem een hand! Je zult zien dat hij daarvan geniet.

Vóór aanvang van de show én in de pauze is er gelegenheid voor het drinken van een kopje koffie, een lekker biertje, een blikje fris, chips, ijs, een kleine snack enz. In de pauze is er tevens gelegenheid voor het nuttigen van een broodje ham of kaas. In onze wigwam zijn leuke souveniertjes te koop zoals halsdoekjes, pistooltjes, handboogjes, t-shirts enz. Ook kunnen de kinderen zich tegen een kleine vergoeding laten schminken als cowboy of indiaan, met of zonder tooi.

Komt u vanaf Almelo, Zwolle of Emmen, neem dan vervolgens de N34 richting Hardenberg. Vervolgens rijdt u richting Slagharen en volgt u de bordjes. Vanaf Hoogeveen kunt u via Slagharen richting Hardenberg rijden.

cowboy te paard naar Gold Creek City naar Gold Creek City

 

Klik op één van de wegwijzers voor de route beschrijving van Google Maps.

 

 

Tussen Hardenberg en Slagharen vindt u de Elfdewijk te Rheezerveen. De showlocatie van de wildwest showgroep "Never Say Die" bevind zich op nummer 40. Als u de camping Het Stoetenslagh aan uw linkerzijde heeft, is het nog ca. 1 km doorrijden.